Jumaat, 6 Julai 2018

PROMOSI HEBAT BELI 1 PERCUMA 1 PRODUK PENJANGAAN ANAK YANG TERBAIK DAN SELAMAT

Shaklee Baby Produk Penjagaan Anak Yang Terbaik dan Selamat



Alhamdulilah akhirnya Shaklee mengeluarkan Produk Penjagaan Baby yang Organik, Selamat dan Semulajadi, so sesiapa yang masih tercari-cari produk untuk penjagaan baby yang selamat, organik dan semulajadi saya sangat saraankan anda memakai ShakleeBaby

Shakleebaby ini memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang Selamat, Lembut dan Organik untuk menghasilkan produk penjagaan kulit terbaik untuk di manja anda.


Terdapat tiga ( 3 ) rangkaian yang ada dalam Shakleebaby

1. Gentle Wash

  • Mengandungi chamomile, lavender dan aloe vera organik, mandian yang lembut ini mententeramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ianya tidak menimbulkan alahan, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti, sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut. 
                                                     
  • Ia 99% semulajadi dengan mengandungi 76% bahan organik. Yang paling istimewa, formula mandian Shaklee Baby ini tidak memedihkan mata, hypoallergenic, pH seimbang dan amat sesuai untuk kulit sensitif dan bermasalah termasuk eczema.


  • Bagi pesakit eczema, mereka kena hati-hati dalam penjagaan kulit dan produk yang digunakan. Tak boleh langsung ada bahan kimia dan sebaiknya mereka hanya gunakan produk yang semulajadi, organik, selamat, lembut dan mesra kulit. Gentle Wash sangat di saraan bagi pesakit eczema kerana ia tidak memedihkan dan 99% semulajadi.
  • Gentle wash Shaklee baby ini menjadikan masa mandi lebih selamat dan menyeronokkan. 


Ciri-ciri Gentle Wash Shaklee Baby :
  • 76% bahan organik
  • 99% bahan semulajadi
  • kaya dengan organik aloe vera yang dicampurkan dengan ekstrak oat dan minyak zaitun
  • organik lavender untuk menyamankan kulit
  • organik chamomile bagi menenangkan bayi
  • berbuih halus dan mudah dibilas
  • PH seimbang
  • Diuji untuk sensitiviti
  • Lebih lembut
  • Formula tidak memedihkan mata
2. Soothing Lotion


Shaklee Baby Soothing Lotian ini sangatlah lembut serta lembap secara semulajadi dan sesuai untuk kulit sensitif. Ia juga telah diuji sesuai untuk kulit sensitif.

Antara bahan-bahan yang terkandung dalam Soothing Lotion adalah seperti:

  • Lidah buaya dan minyak organik seperti Shea Butter, Sunflower Seed dan Kelapa membantu melembapkan kulit dan membajai nutrien kulit. Bila kulit lembap, ia dapat kurangkan kegatalan kulit akibat kulit kering.

  • Essential Oils organik seperti Lavender, Chamomile, Rosemary dan Vanilla Fruit pula membantu memberikan wangian lembut dan menenangkan. Losyen ini juga tidak melekit.

  • Minyak Vanilla
    • Kaya dengan Vitamin B dan antioksidan secara semulajadi
    • Melindungi kulit bayi dari perengsa alam sekitar
  • Shea Butter
    • Mengandungi vitamin semulajadi dan asid lemak
    • Membantu melindungi lapisan luar kulit bayi
  • Minyak Biji Jojoba
    • Bertindak sebagai emolien, membantu meningkatkan kelembapan kulit tanpa meninggalkan rasa melekit.

Ciri-ciri khusus Soothing Lotion Shaklee Baby :

  • 87% bahan organik
  • 99% bahan semulajadi
  • Aloe vera organik dan minyak organik seperti shea butter, biji matahari dan kelapa memberikan nutrisi kepada kulit
  • Organik ‘essential oil’ seperti lavender, chamomile, rosemary dan buah vanilla memberikan rasa nyaman dan tenang
  •  Mudah diguna dan tidak melekit
  • Sesuai untuk bayi, kanak-kanak dan juga orang dewasa yang berkulit sensitif
3. Massage Oil
Massage Oil atau Minyak Urutan Shaklee Baby ini diperbuat daripada minyak matahari organik, lavender dan chamomile untuk melembapkan kulit bayi. Minyak urut Shaklee Baby adalah 99% semulajadi dan mengandungi 99% bahan organik.
  • Mengurut bayi merupakan salah satu cara untuk berinteraksi dengan mereka, membina ikatan, menjaga mereka dan menenangkan mereka (bayi).  Malah, ada kajian yang menunjukkan bahawa urutan boleh membantu menenangkan bayi, membantu pencernaan serta memperbaiki pattern tidur bayi.
  • Keistimewaan minyak urut Shaklee Baby ni selain daripada 99% organik dan semulajadi, mempunyai adunan istimewa minyak organik dan ekstrak essential oil untuk melembapkan kulit. Selain itu ia juga mengandungi Lavender dan Chamomile untuk menenangkan.


Ciri-ciri Massage Oil Shaklee Baby :
  • 99% bahan organik
  • 99% bahan semulajadi
  • Dirumus khusus dari minyak organik dan ‘essential oil’ yang baik untuk kulit lembut dan lembap
  • lavender dan chamomile bagus untuk rasa tenang dan nyaman


Keistimewaaan ShakleeBaby



  1. Pediatrician-tested
    • Shaklee bagi free kat doktor-doktor pakar kanak-kanak di US hospitals untuk try kat pesakit kanak-kanak di hospital..
    • Selepas mereka apply & cuba ke atas pesakit-pesakit, they said “I WANT THIS PRODUCT !!”. Ni kata Pediatricians di US yang dah cuba. Wah hebat kan!
  2. Hypoallergenic
    • Sangat selamat & melindungi kulit bayi daripada mendapat alergi.
    • Sebab dia semulajadi & selamat, ia tak mengandungi bahan kimia, jadi ia akan selalu melindungi bakteria baik pada kulit bayi.
    • Takkan timbulkan alahan!
  3. Certified Organic Ingredients
    • Of course semua ingredients sangat selamat dan tidak berbahaya. Takde bahan kimia. Takde bahan pewangi. Takde bahan pewarna.
  4. Clinically Tested
    • Ni memang for sure lah. Semua barang Shaklee semestinya ada Ujian Klinikal. Maknanya ? Diuji ke atas manusia. Ada scientific research.
  5. pH Balanced
    • Penting supaya ia takkan menyebabkan kulit bayi bermasalah especially kalau kulitnya sangat sensitif.
    • Udah lah kulit baby dah memang sangat nipis! So kena la sangat gentle.
  6. Made in USA
    • Not locally made.

Diformulasi tanpa:


Jom lihat apa kata Pengguna Shakleebaby



Untuk dapatkan Shaklee Baby anda boleh buat pembelian secara online dengan hanya klik gambar di bawah

atau berhubung dengan saya (Suhanah Muslin) Melalui:
ID : 1087087
Facebook : Sue Anna
Whatsapp/telegram/Call : 01125353733 atau klik gambar di bawah:
Instagram : sue_anna86
Email : suhanah.muslin@gmail.com
Untuk dapatkan harga lebih murah, saya saraankan anda mendaftar sebagai ahli kerana penjimaatan sehingga 25%dapat anda nikmati. 


Setiap pembelian supplement shaklee dengan saya, akan mendapat Tips, Jadual Pengambilan Vitamin serta Konsultasi Percuma berkaitan produk shaklee yang sesuai untuk anda, So jangan lepaskan peluang!! hubungi saya segera...

Terima Kasih...

1 ulasan:

Eva Erica Isadora berkata...

Mesti beli bulan ini

Set Kecergasan untuk Lelaki (Vitality set)

Opsss bukan wanita sahaja yang ada vitamin khas tau tetapi lelaki juga ada. Shaklee telah mencipta set khas untuk lelaki yang mahukan kesiha...