Isnin, 30 April 2018

Shaklee Baby Produk Penjagaan Anak Yang Terbaik dan Selamat



Alhamdulilah akhirnya Shaklee mengeluarkan Produk Penjagaan Baby yang Organik, Selamat dan Semulajadi, so sesiapa yang masih tercari-cari produk untuk penjagaan baby yang selamat, organik dan semulajadi saya sangat saraankan anda memakai ShakleeBaby

Shakleebaby ini memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang Selamat, Lembut dan Organik untuk menghasilkan produk penjagaan kulit terbaik untuk di manja anda.


Terdapat tiga ( 3 ) rangkaian yang ada dalam Shakleebaby

1. Gentle Wash

  • Mengandungi chamomile, lavender dan aloe vera organik, mandian yang lembut ini mententeramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ianya tidak menimbulkan alahan, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti, sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut. 
                                                     
  • Ia 99% semulajadi dengan mengandungi 76% bahan organik. Yang paling istimewa, formula mandian Shaklee Baby ini tidak memedihkan mata, hypoallergenic, pH seimbang dan amat sesuai untuk kulit sensitif dan bermasalah termasuk eczema.


  • Bagi pesakit eczema, mereka kena hati-hati dalam penjagaan kulit dan produk yang digunakan. Tak boleh langsung ada bahan kimia dan sebaiknya mereka hanya gunakan produk yang semulajadi, organik, selamat, lembut dan mesra kulit. Gentle Wash sangat di saraan bagi pesakit eczema kerana ia tidak memedihkan dan 99% semulajadi.
  • Gentle wash Shaklee baby ini menjadikan masa mandi lebih selamat dan menyeronokkan. 


Ciri-ciri Gentle Wash Shaklee Baby :
  • 76% bahan organik
  • 99% bahan semulajadi
  • kaya dengan organik aloe vera yang dicampurkan dengan ekstrak oat dan minyak zaitun
  • organik lavender untuk menyamankan kulit
  • organik chamomile bagi menenangkan bayi
  • berbuih halus dan mudah dibilas
  • PH seimbang
  • Diuji untuk sensitiviti
  • Lebih lembut
  • Formula tidak memedihkan mata


2. Soothing Lotion


Shaklee Baby Soothing Lotian ini sangatlah lembut serta lembap secara semulajadi dan sesuai untuk kulit sensitif. Ia juga telah diuji sesuai untuk kulit sensitif.

Antara bahan-bahan yang terkandung dalam Soothing Lotion adalah seperti:

  • Lidah buaya dan minyak organik seperti Shea Butter, Sunflower Seed dan Kelapa membantu  melembapkan kulit dan membajai nutrien kulit. Bila kulit lembap, ia dapat kurangkan kegatalan kulit akibat kulit kering.

  • Essential Oils organik seperti Lavender, Chamomile, Rosemary dan Vanilla Fruit pula membantu memberikan wangian lembut dan menenangkan. Losyen ini juga tidak melekit.

  • Minyak Vanilla
    • Kaya dengan Vitamin B dan antioksidan secara semulajadi
    • Melindungi kulit bayi dari perengsa alam sekitar
  • Shea Butter
    • Mengandungi vitamin semulajadi dan asid lemak
    • Membantu melindungi lapisan luar kulit bayi
  • Minyak Biji Jojoba
    • Bertindak sebagai emolien, membantu meningkatkan kelembapan kulit tanpa meninggalkan rasa melekit.

Ciri-ciri khusus Soothing Lotion Shaklee Baby :

  • 87% bahan organik
  • 99% bahan semulajadi
  • Aloe vera organik dan minyak organik seperti shea butter, biji matahari dan kelapa memberikan nutrisi kepada kulit
  • Organik ‘essential oil’ seperti lavender, chamomile, rosemary dan buah vanilla memberikan rasa nyaman dan tenang
  •  Mudah diguna dan tidak melekit
  • Sesuai untuk bayi, kanak-kanak dan juga orang dewasa yang berkulit sensitif


3. Massage Oil



Massage Oil atau Minyak Urutan Shaklee Baby ini diperbuat daripada minyak matahari organik, lavender dan chamomile untuk melembapkan kulit bayi. Minyak urut Shaklee Baby adalah 99% semulajadi dan mengandungi 99% bahan organik.
  • Mengurut bayi merupakan salah satu cara untuk berinteraksi dengan mereka, membina ikatan, menjaga mereka dan menenangkan mereka (bayi).  Malah, ada kajian yang menunjukkan bahawa urutan boleh membantu menenangkan bayi, membantu pencernaan serta memperbaiki pattern tidur bayi.
  • Keistimewaan minyak urut Shaklee Baby ni selain daripada 99% organik dan semulajadi, mempunyai adunan istimewa minyak organik dan ekstrak essential oil untuk melembapkan kulit. Selain itu ia juga mengandungi Lavender dan Chamomile untuk menenangkan.


Ciri-ciri Massage Oil Shaklee Baby :
  • 99% bahan organik
  • 99% bahan semulajadi
  • Dirumus khusus dari minyak organik dan ‘essential oil’ yang baik untuk kulit lembut dan lembap
  • lavender dan chamomile bagus untuk rasa tenang dan nyaman


Keistimewaaan ShakleeBaby



  1. Pediatrician-tested
    • Shaklee bagi free kat doktor-doktor pakar kanak-kanak di US hospitals untuk try kat pesakit kanak-kanak di hospital..
    • Selepas mereka apply & cuba ke atas pesakit-pesakit, they said “I WANT THIS PRODUCT !!”. Ni kata Pediatricians di US yang dah cuba. Wah hebat kan!
  2. Hypoallergenic
    • Sangat selamat & melindungi kulit bayi daripada mendapat alergi.
    • Sebab dia semulajadi & selamat, ia tak mengandungi bahan kimia, jadi ia akan selalu melindungi bakteria baik pada kulit bayi.
    • Takkan timbulkan alahan!
  3. Certified Organic Ingredients
    • Of course semua ingredients sangat selamat dan tidak berbahaya. Takde bahan kimia. Takde bahan pewangi. Takde bahan pewarna.
  4. Clinically Tested
    • Ni memang for sure lah. Semua barang Shaklee semestinya ada Ujian Klinikal. Maknanya ? Diuji ke atas manusia. Ada scientific research.
  5. pH Balanced
    • Penting supaya ia takkan menyebabkan kulit bayi bermasalah especially kalau kulitnya sangat sensitif.
    • Udah lah kulit baby dah memang sangat nipis! So kena la sangat gentle.
  6. Made in USA
    • Not locally made.

Diformulasi tanpa:


Jom lihat apa kata Pengguna Shakleebaby



Untuk dapatkan Shaklee Baby anda boleh buat pembelian secara online dengan hanya klik gambar di bawah

atau berhubung dengan saya (Suhanah Muslin) Melalui:
ID : 1087087
Facebook : Sue Anna
Whatsapp/telegram/Call : 01125353733 atau klik gambar di bawah:
Instagram : sue_anna86
Email : suhanah.muslin@gmail.com
Untuk dapatkan harga lebih murah, saya saraankan anda mendaftar sebagai ahli kerana penjimaatan sehingga 25%dapat anda nikmati. 


Setiap pembelian supplement shaklee dengan saya, akan mendapat Tips, Jadual Pengambilan Vitamin serta Konsultasi Percuma berkaitan produk shaklee yang sesuai untuk anda, So jangan lepaskan peluang!! hubungi saya segera...

Terima Kasih...

Sabtu, 28 April 2018

Tips Untuk Membantu Anak-Anak Anda Bersedia ke Sekolah Setiap Hari

Tips untuk membantu anak-anak anda bersedia ke sekolah setiap hari


Bagi sesetengah orang, ianya saat yang mengujakan tetapi bagi sesetangah orang pula ianya suatu tekanan terutama bila anak sukar dikejutkan bangun pagi. 
Oleh itu sebagai ibu bapa anda haruslah pandai mengatur masa anak-anak, memujuk anak-anak dan sentiasa memastikan kelengkapan mereka cukup. Kelengkapan ini termasuklah alatan persekolahan yang betul, pakaian seragam sekolah, persedian mental dan fizikal, rehat yang mencukupi serta mengamalkan sikap yang positif. lengkapi anak anda dengan permulaan hidup yang terbaik dan bantu mereka untuk bersedia ke sekolah setiap hari.


Faktor Utama Kenapa Anak Tidak Mahu Ke Sekolah.
Merujuk kepada Kearney dan Silverman (1999):

  1. Untuk mendapatkan perhatian. – terutamanya anak yang kecil. Mereka mempunyai perasan takut hendak berpisah daripada ibubapa.
  2. Untuk mengelakkan situsai tertentu. – contoh seperti peperiksaan, dibuli kawan, kerja sekolah banyak atau guru yang garang.
  3. Untuk melakukan aktiviti tertentu – seperti menonton televisyen atau bermain dengan video games.
  4. Untuk mengelakkan emosi tertentu  – emosi yang sering melanda anak-anak ialah bimbang, takut dan risau.




Tips untuk membantu anak-anak anda bersedia ke sekolah setiap hari

1. Persedian adalah penting
Sediakan pakaian sekolah dan kemas beg bersama mereka pada malam sebelumnya supaya mereka tidak tertinggal sebarang kelengkapan sekolsh seperti pakaian pendidikan jasmani mereka, buku latihan sains atau buku teks matematik, serta kelengkapan alat tulis.

Ibu bapa kena check kelengkapan alat tulis mereka setiap hari sebab banyak berlaku murid tidak menulis di bilik darjah kerana tiada pensel, pensel tumpul ataupun patah ataupun tiada buku..

Dengan persediaan ini anak anda mempunyai lebih banyak masa pada waktu pagi, menggalakkan emosi yang positif untuk bersiap sedia ke sekolah.


2. Bersedia dari segi Mental & Fizikal
Dengan kekal aktif setiap hari, anak anda boleh mempelajari pelajaran di dalam kelas  dengan lebih baik dan lebih fokus berbanding mereka yang menghabiskan hari di dalam rumah dan bersantai.

Anak-anak anda juga terbiasa dengan rutin dinamik, dan secara tidak langsung ia dapat meransang otak serta menggalakkan pembangunan otot.



3. Galakkan anak-anak bergembira
Sebagai ibu bapa kita haruslah menggalakkan anak-anak bergembira agar kehidupan mereka lebih ceria. Apabila mereka memulakan tahun baru dengan persekitaran baru dengan kawan-kawan yang baru kita mestilah menjadi tunjang belakang mereka agar mereka mudah menyesuaikan diri dengan persekitaran. 

Kita perlulah bersama-sama mengatasi kebimbangan mereka, mendorong mereka untuk bergembira di sekolah dan mempamerkan senyuman terbaik sepanjang hari.

Namun begitu kita juga haruslah memastikan keselamatan mereka di sekolah terjamin dan pastikan dengan siapa mereka berkawan.



4. Tidor sekurang-kurangnya 8 Jam
Apabila anak-anak mula bersekolah rutin harian mereka suda berubah, namun bergitu anak anda masih perlukan lebih masa untuk berehat untuk perkembangan dan tumbesaran. 

Memulakan dengan menjada jadual tidor supaya anak anda dapat menyesuaikan diri dengan rutin baru. Elakkan alat eklektronik atau televisyen sekurang-kurangnya setengah jam sebelum tidor supaya anak anda boleh tidor dengan lebih baik.

Dengan rehat yang mencukupi, anak anda akan bangun dalam keadaan yang segar, cukup rehat dan bersedia untuk hari itu.




5. Makan Saraapn Pagi yang Berkhasiat dan Sihat

Peribahasa sarapan pagi adalah hidangan yang terpenting adalah benar kerana ia membekalkan anak anda dengan nutrisi yang betul untuk menjadikannya bertenaga, sihat dan gembira.

Sebagai ibu bapa, anda haruslah bijak memilih makanan yang kaya dengan bijirin, serat dan protin untuk meningkatkan fokus, tumpuan dan memori. Walaubagaimanapun, agak sukar untuk memberi anak anda makan terutama jika mereka memilih makanan.

Apabila mereka tidak makan atau tidak boleh makan mengikut hidangan yang disyorkan, beralihkan kepada suplemen untuk mengurangkan jurang nutrien. Saya saraankan berikan anak anda Vita-Lea for Children, lengkap dengan 18 vitamin dan mineral penting, memberikan spektrum mikronutrien yang luas untuk kekal kuat dan sihat



Apa itu Vita-Lea For Children?

Vita Lea untuk kanak-kanak adalah berasaskan sains. ia digunakan berdasarkan 100+ tahun sains nutrisi dan kepakaran para doktor, para mnutrisi dan kajian para saintis di Shaklee.




Kelebihan Shaklee
Setiap produk yang memasuki setiap botol Shaklee direka untuk meningkatkan kesihatan, berkesan tanpa kompromi dan selamat untuk bumi. 

Bila anda memilih Shaklee, anda pasti akan dapati tiga perkara Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan, Sentiasa Mesra Alam



Untuk dapatkan Vita Lea for Children anda boleh buat pembelian secara online dengan hanya klik gambar di bawah
atau berhubung dengan saya (Suhanah Muslin) Melalui:
ID : 1087087
Facebook : Sue Anna
Whatsapp/telegram/Call : 01125353733 atau klik gambar di bawah:
Instagram : sue_anna86
Email : suhanah.muslin@gmail.com
Untuk dapatkan harga lebih murah, saya saraankan anda mendaftar sebagai ahli kerana penjimaatan sehingga 25%dapat anda nikmati. 


Setiap pembelian supplement shaklee dengan saya, akan mendapat Tips, Jadual Pengambilan Vitamin serta Konsultasi Percuma berkaitan produk shaklee yang sesuai untuk anda, So jangan lepaskan peluang!! hubungi saya segera...

Terima Kasih...

Rabu, 25 April 2018

CoQ-Troll Plus Formula Terbaru Suplemen CoQ10 Shaklee

Sayangi kesihatan cintai detik kehidupan


Apa kah itu CoQ-Trol Plus?

Coenzyme Q10 adalah komponen yang penting untuk penghasilan tenaga di dalam sel. ia berada di dalam mitokondria, stesen janakuasa sel. Coenzyme Q10 tinggi dalam sel otak, jantung dan hati. Ia menukar lemak dan gula kepada tenaga yang boleh digunakan sepanjang hari.

Ia juga adalah antioksida yang berkesan, melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas. walaubagaimanapun, tahap Coenzyme Q10  menurun apabila usia kita meningkat dan penggunaan statin untuk menurunkan kolestrol menyebabkan tahap Coenzyme Q10  semakin rendah di dalam tubuh. 


Tahukah Anda?




Berapa banyak Coq10 yang anda perlukan setiap hari?
Kajian telah menunjukkan bahawa 100mg Coenzyme Q10  memberikan pelbagai manfaat kepada badan. Walaupun CoQ10 secara semulajadi dihasilkan oleh badan kita, ianya merosot seiring dengan gaya hidup dan usia kita. 

Seawal usia 20 tahun, tubuh anda mula mengalami kesukaran untuk menghasilkan CoQ10, bagi mereka yang mengambil statin, ubat untuk merendahkan kolestrol,mereka perlukan jumlah CoQ10 yang lebih tinggi kerana ubat tersebut mengurangkan penghasilannya dalam badan sebanyak 40% ...wow hampir separuh 

Untuk memastikan anda mendapat 100mg Coenzyme Q10, anda perlu mengambil:


Mengapa CoQ10 Shaklee yang terbaik?
  • CoQ10-Trol Plus Shaklee membekalkan sebatian semulajadi dan proprietari dengan 100mg Coenzyme Q10 bersama resveratrol dan tokoferol.
  • CoQ10-Trol Plus Shaklee juga membuat penyerapan optimum yang dilengkapi dengan sestem penghantaran minyak zaitun.


Bagaimana CoQ10 berfungsi bersama polifenol?


Manfaat CoQ-Trol Plus kepada Kesihatan?

1. Penjana Tenaga Terbaik
  • kandunagn Coq10 yang lebih tingg akan menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan cekap. Hasilnya, anda boleh menjalani hari anda dengan bertenaga, cergas dan berkeyakinan!!
  • Kajian juga menunjukkan bahawa peningkatan CoQ10 dapat membantu meningkatkan Kekuatan Otot dan jisim otot fast-twitch (type-II)1 (otot yang menjana kuasa dan kekuatan).
  • Ia juga bertindak sebagai antioksida yang mengurangkan kerosakan oksidatif kepada sel-sel otot.

2. Mempercepatkan proses pemulihan luka
  • CoQ10  juga dapat menyokong penghaslian semula tisu yang rosak dengan meningkatkan penghasilan sel, pembaikan tisu dan proses penyerapan oksigen ke dalam tisu, mempercepatkan penyembuhan luka serta sebagai anti-radang dalam pemulihan luka.



3. Menyokong gaya hidup aktif anda 
  • Hasil kajian menunjukkan bahawa CoQ10 membantu orang ramai untuk kekal aktif secara fizikal dan meningkatkan prestasi dengan menggalakkan penghasilan tenaga selular. 
  • Bila anda kekal aktif secara tidak langsung jantung anda akan dapat mengepam darah ke seluruh badan dengan lebih cepat, anda boleh berjalan lebih cepat, berlari lebih jauh dan dapat memberi lebih tumpuhan.

4. Memastikan anda bertenaga sepanjang hari
  • CoQ10 adalah asas dalam penjanaan tenaga badan yang berfungsi untuk menghasilkan tenaga. Apabila sel-sel menghasilkan lebih banyak tenaga, badan anda akan mempunyai tahap tenaga yang tinggi, stamina anda akan meningkat dan menjadikan anda berasa lebih bertenaga sehinggakan anda boleh melakukan pelbagai perkara dalam sehari.


5. Peredaran Darah yang sihat
  • Coq10 lebih tertumpu kepada organ-organ yang menggunakan banyak tenaga seperti jantung. Peredaran darah yang sihat menunjukkan jantung anda kuat dan sihat. 
  • Untuk mengekalkannya berdegup dengan sihat, anda memerlukan CoQ10 tambahan untuk;
    • Menguatkan otot-otot jantung
    • Menyokong fungsi jantung yang sihat
    • Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin


6. Kulit yang berseri
  • CoQ10 juga terdapat di permukaan luar kulit untuk melindungi kulit anda dari sianran UV yang berbahaya, serta membekalkan tengan kepada sel-sel yang rosak untuk memperbaiki sel tersebut. Ini menjadikan kulit anda kekal berseri dan kelihatan lebih muda.
  • pengambilan CoQ10 juga membantu menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan serta meningkatkan tekstur kulit.


7. Meningkatkan fungsi Kognitif
  • Coq10 juga bertindak sebagai antioksida yang melindungi saraf, di mana ia membantu mengurangkan pembentukan plak amiloid iaitu salah satu punca utama Penyakit Alzheimer di dalam otak anda.
  • Kekalkan kesihatan sel-sel otak dan tingkatkan memori, tumpuan serta minda anda dengan CoQ10 kerana ia dapat manjana fungsi otak yang sihat serta meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak


8. Sistem reproduksi yang sihat
  • Selain bertindak sebagai antioksida yang kuat untuk melawan tindakbalas oksidatif, CoQ10 juga menyokong sistem reproduktif yang sihat dengan mengingkatkan tenaga dalam sperma dan ovum.
  • Pengambilan CoQ10 dapat membantu:
    • Meningkatkan jumlah sperma yang sihat
    • Meningkatkan pergerakan sperma
    • Meningkatkan kualiti ovum


Rujukan Kajian



Apa kata Dr Zubaidi Hj Ahmad tentang Suplemen CoQ10

Testimoni Pengguna CoQ-Troll Plus

Testimoni 1

Testimoni 2


Testimoni 3




Untuk dapatkan CoQ10-Troll Plus anda boleh buat pembelian secara online dengan hanya klik gambar di bawah
atau berhubung dengan saya (Suhanah Muslin) Melalui:
ID : 1087087
Facebook : Sue Anna
Whatsapp/telegram/Call : 01125353733 atau klik gambar di bawah:
Instagram : sue_anna86
Email : suhanah.muslin@gmail.com


Untuk dapatkan harga lebih murah, saya saraankan anda mendaftar sebagai ahli kerana penjimaatan sehingga 25%dapat anda nikmati. 

Setiap pembelian supplement shaklee dengan saya, akan mendapat Tips, Jadual Pengambilan Vitamin serta Konsultasi Percuma berkaitan produk shaklee yang sesuai untuk anda, So jangan lepaskan peluang!! hubungi saya segera...

Terima Kasih...


Sabtu, 21 April 2018

Tips dan cara untuk merawat Bells Pasly



Apa itu Bell Pasly?

Bell palsy merupakan satu penyakit di mana seseorang mengalami lumpuh di muka, di mana saraf muka tidak berupaya untuk mengawal mengawal otot muka pada bahagian yang terjejas.


Menurut, Dr. Loganathan, Bell’s palsy adalah satu penyakit kelumpuhan muka idiopatik (tidak diketahui punca) akibat disfungsi saraf tengkorak VII (saraf muka) yang mengakibatkan ketidakupayaan mengawal otot muka pada bahagian yang terjejas.
“Terdapat beberapa keadaan yang boleh menyebabkan kelumpuhan muka contohnya ketumbuhan otak, strok dan penyakit Lyme. Namun jika tiada sebab dan berlaku kelumpuhan, maka ia dipanggil Bell’s palsy,” katanya


Terdapat pelbagai punca seseorang boleh mendapat penyakit Bell palsy. Antara punca tersebut adalah dari virus herpes.

Tanda-tanda seseorang menghidap Bell’s Palsy

● Kelemahan secara tiba-tiba atau kelumpuhan pada sebelah muka menyebabkan ia terasa berat.

● Air liur kerap meleleh.

● Mata bermasalah seperti mata berair secara berlebihan atau mata kering menjadi terlalu kering.

● Kehilangan keupayaan deria rasa.

● Rasa sakit di bahagian telinga atau belakang telinga.

● Terasa kebas pada sisi wajah yang terjejas.

● Kepekaan terhadap bunyi meningkat secara tiba-tiba.


Selain buat rawatan doktor ada beberapa cara atau tips yang boleh kita ikuti dalam usaha untuk menyembuhkan Bells palsy.


Tips atau cara yang saya akan kongsikan di sini adalah:

1. Banyakkan mengambil makanan yang tinggilysine (sejenis asid amino yang boleh menyahaktif virus herpes). Makanan yang tinggi lysine adalah seperti buah-buahan, sayur-sayuran dan protein.

2. Mengambil makanaan tambahan seperti vitamin B, bagus dalam membantu penyembuhan saraf yang rosak.

3. Lakukan urutan pada bahagian yang terjejas dengan lebih kerap kerana ia dapat meningkatkan semula kawalan otot muka.

4. Melindungi mata yang tidak boleh ditutup dengan menggunakan eyedrops pada siang hari dan eye ointment pada malam hari untuk mengekalknn kelembapan mata.

5. Meletakkan tuala yang direndam dengan air panas pada muka beberapa kali sehari untuk membantu melegakan kesakitan, sekurang-kurangnya 3 kali sehari. (Tuam /demah)

6. Hancurkan lebih kurang 3 ulas bawang putih dan campurkan bersama 1 sudu teh minyak zaiton. Minum campuran minyak ini 2 kali sehari. Bawang putih dipercayai dapat mengurangkan bengkak dan melegakan kesakitan serta merangsang saraf muka dengan meningkatkan peredaran darah.

7.Tambahkan saderi mentah dalam diet seharian 2 kali sehari. Vitamin dan mineral di dalam saderi dapat mengekalkan kesihatan saraf dan membantu penyembuhan saraf yang telah rosak.


Selain daripada tips-tips di atas.. saya ingin memperkenalkan anda kepada satu suplemen yang di kenali sebagai Vivix Shaklee..

Bagaimana Vivix Dapat Membantu Merawat Bell’s Palsy Sembuh Dengan Cepat





 Untuk membantu pesakit Bell’s Palsy sembuh dengan cepat, Vivix Shaklee boleh membantu dengan izin Allah. Terdapat banyak testimoni vivix yang sembuh dari penyakit Bell’ Palsy dengan cepat.


Vivix  Shaklee Pilihan Terbaik
~ Vivix merupakan minuman kesihatan yang terhasil daripada anggur muscadine, elderberi dan purple carrot.

~ Kombinasi semulajadi ini menghasilkan satu supplemen terbaik dan lengkap untuk membantu memulihara DNA yang sering terdedah kepada serangan radikal bebas.

~ Vivix juga membantu mempertingkat antibodi dan mempercepat proses penyembuhan Bell’s Palsy.

~ Dengan pengambilan vivix secara konsistan dalam diet seharian ia dapat membantu pesakit Bell palsy untuk sembuh.


Testimoni 1


Testimoni 2


Testimoni 3


Testimoni 4

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.




Untuk dapatkan Vivix anda boleh buat pembelian secara online dengan hanya klik gambar di bawah
atau berhubung dengan saya (Suhanah Muslin) Melalui:
ID : 1087087
Facebook : Sue Anna
Whatsapp/telegram/Call : 01125353733 atau klik gambar di bawah:
Instagram : sue_anna86
Email : suhanah.muslin@gmail.com


Untuk dapatkan harga lebih murah, saya saraankan anda mendaftar sebagai ahli kerana penjimaatan sehingga 25%dapat anda nikmati. 

Setiap pembelian supplement shaklee dengan saya, akan mendapat Tips, Jadual Pengambilan Vitamin serta Konsultasi Percuma berkaitan produk shaklee yang sesuai untuk anda, So jangan lepaskan peluang!! hubungi saya segera...

Terima Kasih...



Set Kecergasan untuk Lelaki (Vitality set)

Opsss bukan wanita sahaja yang ada vitamin khas tau tetapi lelaki juga ada. Shaklee telah mencipta set khas untuk lelaki yang mahukan kesiha...