Isnin, 21 Mei 2018

YOUHT SKINCARE SHAKLEE TERBAIK, BERKESAN & 100% SEMULAJADI

YOUTH SKINCARE SHAKLEE

Sebut saja Youth skincare pasti ramai yang tahu sebab keberkesanan dan kandungan skincare tersbut. Walaupun lambakan skincare di pasaran, keberkesanan Youth skincare tidak ada tolak bandingannya. 

Sebelum nak ceritakan tentang Youth skincare, saya nak nasihatkan kepada semua kaum wanita diluar sana dalam memilih produk skincare pastikan produk itu bebas daripada bahan kimia berbahaya, semulajadi dan berkesan serta bukannya produk timbang kilo tau.. so berhati-hati la semasa memilih produk skincare, sayang muka tuuu, nanti niat nak cantik tapi lain pula jadinya.  

Kenapa Youth Skincare Shaklee menjadi pilihan wanita Malaysia?

Youth skincare merupakan rangkaian Penjagaan Kulit Muka Shaklee yang mengantikan skincare Nutriwhite dan enfuselle shaklee. Set penjagaan kulit ini lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah.

Antara KEISTIMEWAAN Skin Care YOUTH :-

✅ 100% Semulajadi
✅ Melalui kajian selama 8 tahun dan telah dipatenkan khas untuk Shaklee
✅ Tiada ujian ke atas haiwan
✅ Bebas daripada 1500 bahan kimia dan bahan penjagaan kulit yang berbahaya
✅ Terbukti mempercepatkan pembaharuan sel kulit 10x ganda kebih cepat 
✅ Pakar Oftalmologi diuji
✅ Bukan Comedogenic
✅ Sesuai untuk kulit sensitif
✅ Hypoallergenic
✅ Diuji ahli Dermatologi
✅ Bebas Gluten


Apakah rangkaian yang terdapat di dalam YOUTH skincare Shaklee?

Youth skincare shaklee terdiri daripada 6 jenis produk, iaitu:

a. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
  
 

 • 3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakankulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

Bahan-bahan Utama
 • Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.
Nak Beli YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser 
Klik gambar di sebelah. HARGA RM193.75

b. YOUTH Perfecting Skin Toner
 • Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.


Nak Beli YOUTH Perfecting Skin Toner
Klik gambar di sebelah. HARGA RM200.00 
c. YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50


 • Melindungi kulit dari sinaran matahari. Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini bantu lindungi kita daripada pencemaran. Kesan dari vitamin yang terkandung di dalam produk ini dapat membantu melembapkan kulit wajah dan meningkatkan penampilan tona warna kulit yang lebih sekata.
 • Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.
Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract


Nak Beli YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50
Klik gambar di sebelah. HARGA RM206.25


d. YOUTH Activating Serum          • Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.


Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.

    

Nak Beli YOUTH Activating Serum  
Klik gambar di sebelah. HARGA 412.50
e. YOUTH Advanced Renewal Night Cream • Krim malam yang dapat menyokong proses pembaharuan sel kulit muka sewaktu sedang tidur. Wow, best sangat ni!.. bila bangun pagi kulit muka terasa lembab sangat
 • Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit andasemasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.
  Bahan-bahan Utama
  Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus


Nak Beli YOUTH Advanced Renewal Night Cream
Klik gambar di sebelah. HARGA RM250.00f. YOUTH Radiance C + E • Formula gabungan vitamin C tulen dan vitamin E ini bantu mencerahkan kulit dan ia telah terbukti dapat mengurangkan kesan garisan-garisan dan kedutan. Ia juga bantu mengurangkan pigmentasi, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.
 • Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.
 • Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.
 • Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.
 • Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.
 • Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.

Nak Beli YOUTH Radiance C + E
Klik gambar di sebelah. HARGA RM412.50

5 Kuasa Botanikal yang ada pada YOUTH skincare shaklee. hebat kan?  
 • Asas kepada kulit cantik dan kelihatan muda adalah pembaharuan sel. kulit yang muda melalukan ini denganmudah. apabila umur meningkay, pembaharuan sel menjadi perlahan dan kurang menghasilkan kolagen serta elastin. Youth skincare ini tidak seperti penjagaan kulit biasa kerana ia menggunakan teknologi yang cangih bagi menangani penuaan bukan sahaja pada permukaan kulit malah menyasarkan pada peringkat set kulit anda.
 • Shaklee juga telah melakukan dengan menggunakan YOUTH Complex yang dalam proses paten, dengan mengaktifkan protein Youth untuk menjana sel menghasilkan lebih kolagen dan elastin, membantu kulit anda bertindak lebih muda sepaya anda boleh Kekal Muda, Jelita.
 • YOUTH adalah sebuah revolusi. Dengan 8 (lapan) paten dan paten-diproses. Setiap produk YOUTH diformaulasi secara spesifikasi untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samaada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran atau penuaan semulajadi.


YOUTH  skincare ni ada kajian penyelidikan klinikal & saintifik ke?


Cara menggunakan YOUTH skincare shaklee untuk kulit 10 Tahun Lebih Muda dari usia sebenar... wow besttt kannn

Regimen Penjagaan Kulit Anti-Penuaan YOUTH® Shaklee di cipta untuk di pakai dalam 4 langkah mudah:
 1. Membersihkan
 2. Mencerahkan
 3. Pembaharuan
 4. Melembapkan (Menghidrat dan Melindungi)


Regimen Anti Penuaan YOUTH yang maju & canggih direka untuk berfungsi bersama-sama untuk memberikan hasil yang luar biasa dengan manfaat yang bertambah dari masa ke masa. 


Jadi kesan pemakaian akan lebih baik, jika lebih lama ia di gunakan kerana setiap produk dalam rangkaian YOUTH skincare dibangunkan dengan vitamin anti-penuaan.

Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

Nak dapatkan Full Set Youth Skincare Shaklee pun bolehanda boleh buat pembelian secara online dengan hanya klik gambar di bawah


atau berhubung dengan saya (Suhanah Muslin) Melalui:
ID : 1087087
Facebook : Sue Anna
Whatsapp/telegram/Call : 01125353733 atau klik gambar di bawah:
Instagram : sue_anna86
Email : suhanah.muslin@gmail.com
Untuk dapatkan harga lebih murah, saya saraankan anda mendaftar sebagai ahli kerana penjimaatan sehingga 25%dapat anda nikmati. 


Setiap pembelian supplement shaklee dengan saya, akan mendapat Tips, Jadual Pengambilan Vitamin serta Konsultasi Percuma berkaitan produk shaklee yang sesuai untuk anda, So jangan lepaskan peluang!! hubungi saya segera...

Terima Kasih...


Artikel Wajib Baca : Tips Atasi Gastrik

3 ulasan:

momstercantik berkata...

Yeay dah boleh Beli secara loose

Unknown berkata...

i love this skincare.. vegan 100 %

Unknown berkata...

Skincare pilihan saya

Set Kecergasan untuk Lelaki (Vitality set)

Opsss bukan wanita sahaja yang ada vitamin khas tau tetapi lelaki juga ada. Shaklee telah mencipta set khas untuk lelaki yang mahukan kesiha...