Isnin, 12 Jun 2017

Makeup Remover Yang Sangat Best

Tahukah anda walaupun selepas mencuci muka, kemungkinan besar masih banyak lagi bekas mekap yang masih bersisa di muka, tersumbat di liang roma dan boleh menyebabkan kulit berjerawat dan bermasalah? Lagi-lagi jika anda memiliki jenis kulit yang berminyak juga pastinya mengundang kotoran untuk melekat dan menyumbat pori wajah.. 





Siapa seperti saya yang tidak bermakep tebal? mesti ramai kan dan bagi kita yang jarang bermakep tebal Makeup Remover ini tidak penting dan hanya berfikir mencucui muka suda memadai...angapa ini adalah salah kerana walaupun kita tidak bermakep tebal, muka kita masih ada kotoran dan terdaapt sel-sel kulit mati..so amatlah penting menggunakan makeup remover untuk bersihkan muka..Anda boleh menggunkan MakeUp Remover Shaklee sebagai Makeup Remover anda kerana ia dapat menanggalkan sel-sel mati, daki & kotoran serta bertindak sangat lembut pada kulit.. 

Kepentingan Makeup remover
  • Dapat membersihkan segala kotoran dan habuk yang melekat serta bahan kosmetik/bedak/sunblock lotion yang digunakan pada wajah.
  • Dapat mengurangkan risiko ditumbuhi jerawat, blackhead, whitehead, dan lain-lain lagi akibat penyumbatan pori-pori kulit oleh kotoran.
  • Dapat merangsang proses penggantian sel-sel baru  (skin renewal) melalui penyingkiran sel-sel kulit lama yang telah mati (dead skin cells removal)
  • Dapat membantu kulit untuk bernafas pada waktu malam



Apa yang best dengan Makeup Remover Nutriwhite Shaklee

Rangkaian Nutriwhite Shaklee ini sangatlah best. Formula yang sangat unik dan dihasilkan setelah 3 tahun penyelidikan.

Bahan-bahan yang terdapat di dalam Makeup Remover Nutriwhite Shaklee adalah daripada bahan semulajadi dari 16 nutrien terpilih dari 16 buah negara yang berlainan..wow hebatkannn...



Kenapa anda perlu memilih Makeup Remover Nutriwhite sebagai makeup remover anda
  1. Gentle Action Makeup Remover ni diperbuat dari sumber botani. Suci gitu. Ia dari pokok alovera dan bic ( beech tree)
  2. Tunas Pokok Bic yang bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit. Selain itu, tunas pokok bic juga membantu meningkatkan pengaliran oksigen, meningkatkan sintesis proetin, meningkatkan lagi kelembapan kulit dan mengurangkan garis-garis halus
  3. Aloe menegangkan dan menyegarkan kulit
  4. Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda.
  5. Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan
  6. Harga mampu milik
  7. Teksture gel yang lembut dan tidak berminnyak, sesuai untuk semua jenis kuit
  8. Berkesan membersihkan pori
  9. Menjadikan wajah terasa lebih bersih dan lembut selepas dicuci
  10. Boleh menghilangkan whitehead dan balckhead



Bolehkah dipakai setiap hari?

Ya boleh di pakai setiap hari kerana kandungannya adalah semulajadi.


Terdapat 3 cara menggunakan Makeup Remover Shaklee

Cara 1  
Caranya cuma picit sedikit, amat sedikit sapukan pada kulit muka dan gosok lembut sekitar muka.. Fokus pada satu-satu bahagian.

Cara 2
Selain tu, Makeup Remover juga boleh bertindak seperti cleanser juga. Basahkan muka & gosokkan makeup remover pada muka.

Cara 3
Massage pada kulit yang kering dan tidak basah. Guna jadi telunjuk dan manis, urut ke atas ala-ala spa. Bagusnya urut ke atas, buat kulit muka terus tegang & tak cepat kendur / melanjut ke bawah bila semakin berusia.

Akhir sekali basuh muka dengan air suam ataupun gunakan span pencuci muka untuk bersihkan muka anda.


Kulit yang sesuai guna:
Kedua kulit berminyak atau kering sesuai dan boleh guna Gentle Action Makeup Remover juga rangkaian Nutriwhite yang lain.


Petua Istimewa untuk kulit kering:

Kalau anda mengalami masalah kulit kering yang teruk, anda boleh pilih dan gunakan makeup remover sepenuhnya sebagai ganti cleanser anda sekarang. Ia lebih selamat dan boleh dipakai setiap hari untuk semua peringkat umur.

Makeup Remover Nutriwhite Shaklee ini bukan sahaja untuk membersihkan solekan. Malah, dengan cara pakai NutriWhite Makeup Remover yang betul & tepat,  ia membantu menyingkirkan sel kulit mati di wajah kita.

Best tau ! Kalau rasa muka kotor dan berdakit ja, terus basuh tangan bersih dan boleh mula rawatan cepat dengan Makeup remover ni walaupun sedang menonton tv sebab dengan muka kering pun dah boleh mula. Tak payah nak bertuala-tuala muka.. best tau, sekali cuba pasti jatuh cinta!!!



Jom kita liha apa kata pengguna Makeup Remover Nutriwhite Shaklee

1. Testimoni 1 - Makeup Remover Shaklee



2. Testimoni 2 - Makeup Remover Shaklee



3. Testimoni 3 - Makeup Remover Shaklee


4. Testimoni 4 - Makeup Remover Shaklee

5. Testimoni 5 - Makeup Remover Shaklee

Untuk dapatkan makeup Remover Nutriwhite Shaklee anda boleh buat pembelian secara online dengan hanya klik gambar di bawah


Dan sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Full Set Nutriwhite Shaklee klik link di sebelah http://bit.ly/2r6eHYX


atau berhubung dengan saya (Suhanah Muslin) Melalui:

ID : 1087087
Facebook : Sue Anna
Whatsapp/telegram/Call : 01125353733
Instagram : sue_anna86
Email : suhanah.muslin@gmail.com




Untuk dapatkan harga lebih murah, saya saraankan anda mendaftar sebagai ahli kerana penjimaatan sehingga 25% dapat anda nikmati. Hubungi saya untuk daftar sekarang

Setiap pembelian supplement shaklee dengan saya, akan mendapat Tips, Jadual Pengambilan Vitamin serta Konsultasi Percuma berkaitan produk shaklee yang sesuai untuk anda, So jangan lepaskan peluang!! hubungi saya segera...

Terim Kasih...



5 ulasan:

Brigett Rusx berkata...

Saya pun pakai ni.. memang siekk 😍😍

Mezra Bunguh berkata...

Sental2! Bersih kulit..semua kotoran dimuka ditanggalkan.

Hidayah Ak berkata...

Puas hati lepas sental muka guna make up remover ni. Mmg rasa bersih dan bebas kotoran.

Hidayah Ak berkata...

Puas hati lepas sental muka guna make up remover ni. Mmg rasa bersih dan bebas kotoran.

Bulan berkata...

wahh dpt mmbantu menyingkarkan kulit mati lg oh..mang bgus ba produk2 shaklee ni 👍😍

YOUHT SKINCARE SHAKLEE TERBAIK, BERKESAN & 100% SEMULAJADI

YOUTH SKINCARE SHAKLEE Sebut saja Youth skincare pasti ramai yang tahu sebab keberkesanan dan kandungan skincare tersbut. Walaupun lamb...