Isnin, 19 Jun 2017

Tingkatkan Sistem Antibodi Anda Bersama Nutriferon Shaklee

Assalammulaikum & Salam Sejahtera..

Apa kahbar semua? Sihat? Alhamdulilah.. sekiranya anda kurang sihat, segera la buat rawatan dan jangan lupa ambil suplemen untuk tingkatkan sistem imun tubuh anda..Hari ini saya nek berkongsi tentang suplemen penggalak kepada sistem imun tubuh atau immune booster iaitu Nutriferon


Apa itu Nutriferon?


Nutriferon adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh atau immune booster. Ianya merupakan suplemen yang hebat dan effektif dan telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanaan dan prestasi.


Keistimewan Nutriferon Shaklee
1. Rumusan Berpaten Yang Eksklutif
  • Rumusan Berpaten Yang Eksklusif-NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi
2. Dibukti secara klinikal 
  • Empat Kajian Klinikal Pada Manusia-Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.
3. Dicipta oleh pakar imun
  • Dr. Yasuhiko Kojima.  Satu-satunya suplemen yang dicipta oleh pakar imun pada julung kalinya Dr. Yasuhiko Kojima dari Universiti Tokyo pada tahun 1954. Merupakan penemuan terhebat dalam bidang immunologi 
4. 40 tahun Penyelidikan
  • Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.
5. Meningkatkan paras interferon secara semulajadi
  • Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*
6. Ramuan yang semulajadi
  • Empat ramuan botani ini, apabila digabungkan bersama seperti Biji Labu, Biji Plantago, Bunga Safflower dan Honeysuckle Jepun

Kandungan Nutrifeon
Pemakanan tambahan NutriFeron ™ yang direka untuk diambil setiap hari dan merupakan adunan empat ramuan botani ini, apabila digabungkan bersama,untuk membolehkan tubuh secara semulajadi meningkatkan pengeluaran interferon tanpa menambah tekanan kepada badan




Fungsi Utama Nutriferon
1. Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari
  • Ianya adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. Kajian-kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkat secara keseluruhan system imun tubuh dengan menerahkan system pertahanan semulajadi tubuh berfungsi untuk membunuh: T-cells, B-cells and makrofag.
2. Membantu lawan Kanser dan tumor
  • Interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser. 
3. Melindungi dari influenza
  • Ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selesema, flu, alergi, inflamasi dan influenza. 
4. Meringankan tekanan dan kelesuan
  • Meringankan kemudaratan yang disebabkan oleh keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk. 
5. Melambatkan penuaan
  • Formula unik Nutriferon Shaklee merangsang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Justeru itu sel-sel akan menjadi lebih sihat
6. Mengurangkan infeksi oleh pesakit hepatitis B dan C
  • Keberkesanan Nutriferon Shaklee dalam menmerangi virus akan mengurangkan infeksi dan meminimumkan ketidakselesaan, seperti kembung perut, rasa mual, muntah dll kepada pesakit-pesakit Hepatitis B & C
7. Membantu meningkatkan kesihatan wanita monopous menjadi lebih baik
  • Hypertensi, tahap kolesterol yang tinggi, kitaran darah, dan masalah lain berkaitan menopaus akan menjadi lebih baik
8. Mengurangkan simptom-simptom ketika pra haid dan waktu haid
  • Terbukti secara klinikal mengurangkan symptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan system endokrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit  belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, insomnia dan mood swing.
9. Membantu mengurangkan ketidakselesaan waktu kemotrapi


Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?

1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.
2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.
3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.
4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.
5. Mereka yang sering stress.
6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.
7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.
8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.
9. Mereka yang selalu ambil ubat tahan sakit
10. Mereka yang berumur, yang mudah terdedah kepada kekurangan imuniti


Apa kata pengguna Nutriferon
1. Testimoni 1


2. Testimoni 2


3. Testimoni 3


4. Testimoni 4


5. Testimoni 5



Untuk dapatkan Nutriferon Shaklee anda boleh buat pembelian secara online dengan hanya klik gambar di bawah
atau berhubung dengan saya (Suhanah Muslin) Melalui:

ID : 1087087
Facebook : Sue Anna
Whatsapp/telegram/Call : 01125353733
Instagram : sue_anna86
Email : suhanah.muslin@gmail.com


Untuk dapatkan harga lebih murah, saya saraankan anda mendaftar sebagai ahli kerana penjimaatan sehingga25% dapat anda nikmati. Hubungi saya untuk daftar sekarang


Setiap pembelian supplement shaklee dengan saya, akan mendapat Tips, Jadual Pengambilan Vitamin serta Konsultasi Percuma berkaitan produk shaklee yang sesuai untuk anda, So jangan lepaskan peluang!! hubungi saya segera...


Terima kasih


6 ulasan:

Suzira Vun Sang berkata...

Memang bagus nutriferon ni.. Kalau kena chicken pox sangat membantu dalam mempercepatkan proses penyembuhan..

Siti Rodhiah Noor Mohd Yaakub berkata...

Anak saya allergik pun bagi nutriferon jugak. Alhamdulillah cepat kesannya.

Kakda MamiKembar berkata...

Wajib ada kat rumah. Biasanya kakda standby untuk anak-anak je. Kakda akan makan bila nak travel je.hehe

Mezra Bunguh berkata...

Mesti ada untuk bagi anak2.

Nowa Mommy berkata...

Bukan senang dapat d mana mana ni. Only shaklee

Ayu sabrina berkata...

puashati kalau ambil nutriferon ni bila demam. anak kalau demam bagi nutriferon cepat kebahnya..

Set Kecergasan untuk Lelaki (Vitality set)

Opsss bukan wanita sahaja yang ada vitamin khas tau tetapi lelaki juga ada. Shaklee telah mencipta set khas untuk lelaki yang mahukan kesiha...