Jumaat, 9 Jun 2017

Set Skincare Nutriwhite Shaklee Terbaik untuk Kulit Mulus, Halus dan Berseri

Set Nutriwhite Shaklee

Tahukah anda Shaklee bukan sahaja untuk kesihatan dalaman malah ia juga ada produk untuk penjagaan muka, penjagaan rumah & penapis air??

Hari ini saya ingin berkongsi tentang skincare Shaklee, mesti ramai yang ingatkan Shaklee hanya jual Vitamin saja kan? Shaklee pun ada jual skincare yang terbaik tau. Terdapat 2 pilihan skincare shaklee iaitu Set Nutriwhite Shaklee dan Enfuselle Shaklee tetapi hari ini saya cuma nak kongsi tentang Set Nutriwhite Shaklee kepada anda semua





Siapa yang sesuai untuk mengambil Set Nutriwhite Shaklee ini?

Ia sesuai diambil jika mempunyai kulit normal atau kulit kombinasi (gabungan normal dan berminyak).

Set Nutriwhite Shaklee ini juga sangat sesuai bagi yang mengalami masalah jeragat. Ini kerana set ini direka khas untuk pemutihan secara mendalam, di mana ia akan menyebabkan wajah anda jauh lebih berseri dari sebelumnya. Jika anda mengalami jeragat, insyallah Set Nutriwhite Shaklee ini akan membantu anda memudarkan masalah jeragat anda


Bagaimana NutriWhite Bertindak ke Atas Kulit?


 “Kecantikan Sempurna Diperolehi Daripada Alam Semulajadi, Disempurnakan Dengan Sains”


Moto di atas amat tepat sekali dengan rangkaian produk NutriWhite ini

Dimana ia dibangunkan oleh pakar-pakar penjagaan kulit dan saintis dari Jepun dan Amerika dari sumber nutrient semulajadi dan dizahirkan dalam bentuk produk yang bermutu tinggi.


NutriWhite bertindak dengan 5 cara iaitu:
  1. Menghalang – Melindungi kulit secara aktif dari kerosakan akibat terdedah kepada sinaran matahari dan UV.
  2. Mengurangkan – Mengurangkan penghasilan melanin yang menyebabkan kulit gelap dan kusam. Kulit akan kelihtan lebih cerah dan berseri. penggunaan yang berterusan menjadikan kulit anda kekal dengan tona yang sempurna.
  3. Menyekat – Pigmentasi disekat dari muncul di lapisan atas kulit sekaligus menghalang kulit dari bertompok.
  4. Mencerah – Menjadikan kulit lebih cerah dan tona kulit sekata.
  5. Memperbaharui – Menanggalkan sel-sel kulit mati yang menyebabkan liang kulit tersumbat sekaligus menjadikan kulit lebih cerah dan berseri.



Kenali Produk-Produk NutriWhite dan Fungsinya Terhadap Penjagaan Kulit Wajah

1. Nutriwhite Action Makeup Remover 


  • Menjadikan kulit semakin lembut, licin dan berseri. 
  • Tunas Pokok Bic berfungsi menanggalkan sel kulit mati dngan lembut tanpa meninggalkan kesan. 
  • Kulit menjadi lebih tegang dan segar dengan ekstrak Aleo Vera. 
  • Kulit kelihatan lebih berseri dengan struktur yang lembut dan tidak berminyak.




2.  Nutriwhite Gentle Deep Foaming Clenser


  • Pencuci muka yang membersihkan dan menyegarkan kulit 
  • Ekstrak Rumpai laut membantu menanggalkan kotoran dan sel-sel kulit mati sekaligus menegangkan kulit. 
  • Alga hijau melembapkan kulit dan menyingkirkan toksin 
  • Strawberi Begonia baik untuk mengimbangi pigmentasi dan mencerahkan kulit 
  • Menyegarkan dan lembut pada kulit.



3. NutriWhite Soothing Radiance Whitening Softener


  • Lembut pada wajah serta menjadikan pH kulit kembali seimbang. Rosemary menjadikan kulitberasa lebih segar dan tegang. Ekstrak Kudze menjadikan kulit lebih cerah dan tegang. Kulit dilembapkan dengan Marshmallow. Sangat effectif.




4. NutriWhite Daily Defence Whitening Essence


  • Kulit menjadi tegang dan segar dengan ekstrak Bearberry 
  • Strawberry Begonia berfungsi mengimbangi pigmen kulit. 
  • Kacang soya pula bertindak mengurangkan tompok-tompok hitam dan melembutkan kulit.
  • Ekstrak Mulberi pula mencegah kulit daripada rosak akibat terdedah kepada cahaya matahari.
  • Vitamin C yang aktif ditambah untuk membaiki kulit dan mengembalikan seri wajah
  • Strukturnya yang mudah diserap oleh kulit menjadikan kulit semakin lembut.




5. Nutriwhite Spot Whitening Treatment


  • Membaiki kesan-kesan jeragat dengan cepat. Kuasa Pencerahan dari ekstrak Peony dan Likoris berkesan mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit. Vitamin C aktif menjadikan kulit lebih halus dan cerah sekata.




6. Nutriwhite Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15


  • Kaya dengan pati Melburi yang mencegah kerosakan kulit akibat terdedah kepada cahaya matahari. 
  • Mountain Arnica berkuasa menghilangkan radang terhadap kulit dan melembapkan kulit dari segenap sudut. 
  • Membantu membina daya ketahanan kulit dari kerosakan akibat persekitaran



7. NutriWhite Overnight Renewal Whitening Cream


  • Memperbaharui sel dan mengambalikan keremajaan kulit semasa tidur 
  • Ekstrak Linden melembapkan dan menyihatkan kulit secara mendalam. 
  • Scullcap bertindak menghilangkan radang dan mencerahkan kulit. 
  • Vitamin C aktif mengembalikan seri wajah dengan mengurangkan tompok-tompok hitam.
  • Bangun pagi, kulit akan terasa gebu, halus, cerah dan berseri.



Ramuan utama Set Nutriwhite Shaklee

Terdapat campuran 16 nutrien herba terpilih di dalam Set Nutriwhite Shaklee yang membantu mengurangkan kehadiran melanin yang sedia ada untuk menambah kecerahan kulit serta mengurangkan jeragat dan menambah keserian wajah














Hanya beberapa langkah daripada kulit wajah yang lebih cerah dan berseri;





1. Membersih


2. Memperbaharuhi



3. Mencerahkan



4. Merawat


5. Mencegah




6. Memulihkan





Jadual Penggunaan Produk Nutriwhite Skin Care




Testimoni daripada pengguna Nutriwhite Skin Care

Testimoni 1 




Testimoni 2


Testimoni 3


Testimoni 4


Testimoni 5



Testimoni 6




Sekiranya anda baru ingin mencuba produk ini, saya mencadangkan anda menggunakan Set Asas Nutriwhite Shaklee yang terdiri daripada :



Selain itu anda juga boleh mengambil Set Nutriwhite Whitening Shaklee yang terdiri daripada:






Anda berminat untuk mendapatkan Full Set Nutriwhite Shaklee klik gambar di bawah..



Kepada anda yang memang memilih sesuatu produk kerana jenama janganlah anda risau kerana Produk Nutriwhite Shaklee ini setanding dengan Estee lauder dan SKII.  Ia dihasilkan dari sumber semulajadi yang tidak memberi kesan sampingan dan selamat digunakan.

Set Nutriwhite Shaklee adalah terbaik buat anda. sekali cuba pasti jatuh cinta!!

Info lanjut anda juga boleh hubungi saya Pengedar Shaklee Anda (Suhanah Muslin) melalui:

WhatsApp/Telegram/Call : 01125353733
Facebook : Sue Anna
IG :  sue_anna86
Email : suhanah.muslin@gmail.com




Untuk dapatkan harga lebih murah, saya saraankan anda mendaftar sebagai ahli kerana penjimaatan sehingga 25% dapat anda nikmati. Hubungi saya untuk daftar sekarang. 

Setiap pembelian supplement shaklee dengan saya, akan mendapat Tips, Jadual Pengambilan Vitamin serta Konsultasi Percuma berkaitan produk shaklee yang sesuai untuk anda, So jangan lepaskan peluang!! hubungi saya segera..
Terima Kasih...

8 ulasan:

Sylvia Yong berkata...

Suka guna set nutriwhite dan sesuao dengan kuliy orang Asia macam saya😄

Hidayah Ak berkata...

sekali cuba mmg nda mau guna jenama lain lan. sgt2 best set ni

Girllyen Marcie berkata...

Macam siok saja ni skincare.. rasa macam mau skincare pula.. hmmm..

kuai berkata...

Gentle makeup remover tu memang sangat² best!

Aya Chalo berkata...

I love Nutriwhite range. Paling syiok night cream tuuuu

Nyin Ying berkata...

Lembut jaa kulit selepas guna pencuci muka nutriwhite

Fal berkata...

Set skincare nutriwhite pilihan saya juga.memang puas hati guna

Umie Fezie berkata...

sy peminat No 1 Nutriwhite shaklee..

YOUHT SKINCARE SHAKLEE TERBAIK, BERKESAN & 100% SEMULAJADI

YOUTH SKINCARE SHAKLEE Sebut saja Youth skincare pasti ramai yang tahu sebab keberkesanan dan kandungan skincare tersbut. Walaupun lamb...